Uitvoering rijverbod per arrondissement

De hoogte van de geldboete, het verplicht afleggen van theoretische en/of praktische proeven, de vrije keuze van de periode van het rijverbod… De griffie van een Politierechtbank of het Parket van de Procureur des Konings nemen niet altijd en overal dezelfde houding aan.

Daarom bundelde IntoLaw Advocaten de adresgegevens en de meest relevante praktische en juridische informatie per arrondissement. Zo vindt u met 1 muisklik de gewenste inlichtingen terug.

Welke straf hangt mij boven het hoofd?

Bent u gedagvaard voor een verkeersinbreuk? Dan wil u wellicht graag weten wat u mag verwachten als sanctie. IntoLaw Advocaten verzamelt al jarenlang vonnissen van de politierechtbanken in heel het land.

Op basis daarvan kunnen wij uw boete accuraat inschatten. Vul onderstaand formulier in en wij berekenen onmiddellijk uw geldboete of rijverbod. Onze advocaten bezorgen u de informatie telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.