Politierechtbank Maaseik

Het verstekvonnis van een rijverbod wordt door Politierechtbank Maaseik twee maanden na de uitspraak betekend. Maar wat betekent dit concreet voor u? Wat zijn uw rechten en plichten? Het team van IntoLaw Advocaten schept duidelijkheid.

Politierechtbank Maaseik
Sionstraat 24 bus 2 – 3680 Maaseik
tel.: 089/51.86.30

Rijverbod? IntoLaw Advocaten adviseert u gratis.
 

Ik ben vertegenwoordiger. Mag ik de periode van mijn rijverbod vrij kiezen?  

Uw professionele bezigheden hebben geen enkele impact op de beslissing van Politierechtbank Maaseik. Er is vrijwel nooit een keuze van periode. Heel zelden maakt het Parket een uitzondering op die regel. Vraag gratis raad aan IntoLaw Advocaten om te weten of u hier eventueel recht op hebt.
 

Wat als Politierechtbank Maaseik mij veroordeelt tot het afleggen van proeven?  

Wanneer Politierechtbank Maaseik u herstelproeven oplegt, stuurt het Parket u een brief met de vraag om een examencentrum te kiezen. De voorwaarde is wel dat u binnen de twee tot drie maanden antwoordt. Zo niet zal het Parket de beslissing in uw plaats nemen.  
 

Moet ik ook een boete en kosten betalen?

Een geldboete en kosten worden u hoe dan ook aangerekend via een brief van de Ontvanger van de Belgische Staat. Kunt u niet betalen? Laat de advocaten verkeersrecht van IntoLaw Advocaten u dan bijstaan om een verzoek te richten aan de Dienst Betalingen. Die kan instemmen met uitstel van betaling of een afbetalingsplan. Op basis van ons gegevensbestand met vonnissen uit het verleden kunnen wij de hoogte van uw boete overigens goed inschatten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bereken je boete

Bereken uw boete

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

close menu