Uitvoering rijverbod per arrondissement

De hoogte van de geldboete, het verplicht afleggen van theoretische en/of praktische proeven, de vrije keuze van de periode van het rijverbod… De griffie van een Politierechtbank of het Parket van de Procureur des Konings nemen niet altijd en overal dezelfde houding aan.

Daarom bundelde IntoLaw Advocaten de adresgegevens en de meest relevante praktische en juridische informatie per arrondissement. Zo vindt u met 1 muisklik de gewenste inlichtingen terug.

Welke straf hangt mij boven het hoofd?

Bent u gedagvaard voor een verkeersinbreuk? Dan wil u wellicht graag weten wat u mag verwachten als sanctie. IntoLaw Advocaten verzamelt al jarenlang vonnissen van de politierechtbanken in heel het land.

Op basis daarvan kunnen wij uw boete accuraat inschatten. Vul onderstaand formulier in en wij berekenen onmiddellijk uw geldboete of rijverbod. Onze advocaten bezorgen u de informatie telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.

Neem contact met ons op

Vraag ons gratis advies
Eugenie Van Der Meersch

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u