Gratis advies

In vele gevallen hebt u bij een rechtsbijstandsverzekering recht op gratis bijstand. Ook onder andere als u gedagvaard wordt voor een ongeval met vluchtmisdrijf kan een advocaat van IntoLaw u bijstaan.  

Veel mensen zijn er zelfs niet van op de hoogte dat ze een rechtsbijstandsverzekering hebben. Ze is dikwijls inbegrepen in uw gewone autoverzekering of uw familiale verzekering, maar veel bestuurders weten dat dus niet. Daarnaast kan u ook een aparte (bijkomende) rechtsbijstandsverzekering afsluiten.  

Met zo’n verzekering hebt u recht op een dekking van de kosten van een rechtszaak bij bijvoorbeeld een ongeval met vluchtmisdrijf. Uw advocaat biedt u bijstand in de rechtbank en geeft u meer informatie over de verwachte uitspraak, hoe u zich het beste voorbereidt en of en hoe u in hoger beroep kan gaan. Advies van een gespecialiseerde verkeersadvocaat van IntoLaw biedt altijd een grote meerwaarde.  

Contacteer ons nu voor bijstand van een advocaat in uw dagvaarding voor een ongeval met vluchtmisdrijf. 

Bereken je boete

Bereken uw boete

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u