Gratis juridisch advies

Laat je gratis bijstaan door gespecialiseerde advocaat van Intolaw

Of u nu een stevige boete vreest, betwist de overtreding effectief te hebben begaan of verzachtende omstandigheden wil inroepen, het is altijd goed en belangrijk om uw rechten te kennen. Met een rechtsbijstandsverzekering kan u kosteloos aankloppen bij Intolaw advocaten.

Naast onze expertise in de verschillende niches van het verkeersrecht, zijn er nog tal van andere voordelen om met ons in zee te gaan. Het belangrijkste is dat u goed wordt verdedigd en dat wij u heel wat kopzorgen en tijd besparen.

Uw bijstandspolis zit misschien inbegrepen in uw auto- of familiale verzekering of misschien hebt u een dergelijke polis afgesloten met een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij zoals DAS, Euromex of ARAG.

Bent u niet zeker of u beschikt over een rechtsbijstandsverzekering? Contacteer ons en dan gaan wij het na voor u.

Welke advocaat kiest u? Altijd de vrije keuze!

  • Als verzekerde hebt u een vrije keuze van raadsman.
  • Elke rechtsbijstandsverzekeraar is volgens de Europese richtlijn 87/344/EEG (en de daarop gebaseerde Wet op het financieel toezicht art.4:67)  verplicht om de verzekerde een vrije advocaatkeuze aan te bieden.

Dat is maar goed ook, want de advocaten bij Intolaw Advocaten hebben een bijzondere kennis in de materie van het verkeersrecht en kunnen uw belangen het best verdedigen.

Voor meer informatie over uw dagvaarding en een adequaat en persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend met de nodige informatie.

Nog vragen?

Heeft u na het surfen door onze website nog vragen of wenst u concrete informatie te ontvangen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen en we zullen u binnen 24h contacteren (weekdagen). U kan ons contact center tijdens de kantooruren ook bereiken op het nummer 09/265.00.65.

Bereken je boete

Bereken uw boete

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

close menu