Bereken hier jouw snelheidsboete
Benieuwd hoeveel u zal moeten betalen voor uw snelheidsovertreding? Bereken dan uw boete voor jouw snelheidsovertreding via onze calculator!
Op deze pagina kan je eenvoudig je boete laten berekenen na een snelheidsovertreding. Wij zijn een kantoor gespecialiseerd in verkeersrecht. Vanuit onze expertise ontwikkelden we een calculator die berekent wat jouw boete zal zijn en of je eventueel jouw rijbewijs kwijtspeelt.
Hoe werkt het?
1. Snel en simpel
Aan de hand van slechts een vijftal vragen, krijg je meteen online jouw eerste inschatting wat de mogelijke sancties zijn na een snelheidsovertreding. We bekijken hoe zwaar de snelheidsovertreding is, waar de overtreding zich heeft afgespeeld en of er sprake is van herhaling.
2. Gratis en vrijblijvend
Het spreekt voor zich dat onze calculator helemaal gratis te gebruiken is. We zijn ons bewust dat er heel wat extra factoren bepalend zijn voor de strafmaat. Daarom is er hier sprake van een eerste inschatting.
Kan ik een ook een inschatting op mijn maat krijgen? Absoluut, laat je gegevens achter en een paralegal neemt zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijke inschatting te geven. Het beste nieuws? Ook dit is geheel gratis en vrijblijvend!
3. Nauwkeurigheid
Intolaw is een data-driven bedrijf. Dit wil zeggen dat de calculator zich baseert op meer dan 10.000 vonnissen om een inschatting te maken. Deze database is de grootste van België en daarvoor ook de meest nauwkeurige.
4. Opvolging
Riskeer je toch een zware boete, intrekken van jouw rijbewijs of zelfs een gevangenisstraf dan geven onze paralegals jou graag een gratis, vrijblijvend advies hoe je dit het beste aanpakt. Je kan hierop beroep doen door gewoon jouw gegevens in vullen op het einde van jouw berekening.
Actueel

Donderdag 24 April 2025
Medische en psychologische herstelproevenBij zware overtredingen zoals dronkenschap en rijden onder invloed van drugs of bij recidive kunnen er door de rechtbank medische en/of psychologische proeven worden opgelegd. U dient te slagen voor deze herstelproeven om uw rijbewijs terug te krijgen.
Lees meer
Dinsdag 08 Februari 2022
1 op 5 jonge bestuurders rijdt maandelijks onder invloed van lachgasUit een onderzoek van VIAS blijkt dat 6% van de Belgische bestuurders minstens 1x per maand met de auto rijdt nadat hij of zij lachgas heeft gebruikt. Bij jonge bestuurders ligt dit percentage zelfs een stuk hoger. Lachgas is dan wel niet detecteerbaar door een test, maar het heeft wel een grote invloed op de rijvaardigheid en verkeersveiligheid.
Lees meer
Maandag 07 Februari 2022
Boetebrief wordt duidelijker, moderner en transparanterSinds 2022 zien de onmiddellijke inningen, ook wel beter bekend als de ‘boetebrief’ er in België anders uit. Met deze wijziging was het de bedoeling om de onmiddellijke inningen moderner, duidelijker en beter aangepast aan de overtreder te maken. Het doel was om ervoor te zorgen dat het voor de overtreder eenvoudiger en sneller is om de brief te lezen en de boete te betalen.
Lees meer