Wat na een arbeidsongeval?

Wat is een arbeidsongeval?

Een arbeidsongeval is in deze context een verkeersongeval dat plaatsvindt tijdens/naar of op de terugweg van je werk. De arbeidsongevallenverzekeraar zal je in dit geval vergoeden zonder dat je de fout van de andere aansprakelijke partij moet aantonen.

Werknemer in de Privé of bij een Overheidsinstelling?

Privé en overheidsinstellingen  hebben hun eigen vergoedingsstelsel, maar de regels zijn gelijklopend. Gelet op de complexiteit van zo een zaken is het steeds verstandig om beroep te doen op een gespecialiseerde advocaat. Wanneer u een rechtsbijstandverzekering hebt zal die steeds tussenkomen in zijn/haar kosten. U kan volledig vrijblijvend met ons contact opnemen voor verdere informatie. Wij zorgen dat een specialist u kosteloos contacteert.

Contacteer ons en ontvang vandaag nog een gratis advies

Document

Laat u gratis adviseren

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u