Wat na een arbeidongeval?

Wat is een arbeidsongeval?

Een arbeidsongeval is in deze context een verkeersongeval dat plaatsvindt tijdens/naar of op de terugweg van je werk. De arbeidsongevallenverzekeraar zal je in dit geval vergoeden zonder dat je de fout van de andere aansprakelijke partij moet aantonen.

Werknemer in de Privé of bij een Overheidsinstelling?

Privé en overheidsinstellingen  hebben hun eigen vergoedingsstelsel, maar de regels zijn gelijklopend. Gelet op de complexiteit van zo een zaken is het steeds verstandig om beroep te doen op een gespecialiseerde advocaat. Wanneer u een rechtsbijstandverzekering hebt zal die steeds tussenkomen in zijn/haar kosten. U kan volledig vrijblijvend met ons contact opnemen voor verdere informatie. Wij zorgen dat een specialist u kosteloos contacteert.

Wenst u meer informatie omtrent uw rechten na een verkeersongeval?

 

Ons kantoor is gespecialiseerd in het verkeersrecht en behandelt zaken over volledig België. Wij geloven in het verlenen van een vrijblijvend en eerste gratis advies zodat u weet wat uw rechten en mogelijkheden zijn.
U kan aan ons een volledig vrijblijvend  eerste GRATIS ADVIES  vragen via onderstaand formulier. U kan ook steeds een bericht met uw vraag sturen via whats app op het nummer 0499/81.72.82 of bellen naar 09/265.00.65.