Laat u gratis adviseren door onze advocaten verkeersrecht

Op zoek naar (gratis) advies van een advocaat verkeersrecht?

Kreeg u een boete in de brievenbus die u wilt aanvechten?  Of heeft u een dagvaarding ontvangen voor de politierechtbank? Dan krijgt u best de juiste ondersteuning van een advocaat verkeersrecht. Enkel zo kan u uw zaak positief afsluiten.

We zien dat verkeersdelicten zoals drugs of alcohol achter het stuur en vluchtmisdrijf steeds strenger bestraft worden. Wanneer u in aanraking komt met het verkeersrecht of de politierechtbank, kan dit fikse geldboetes of straffen opleveren.
Daarom is het belangrijk om u te laten verdedigen door een ervaren verkeersadvocaat zoals die van Intolaw. Met een team van 47 gespecialiseerde advocaten pleiten we in alle politierechtbanken van België. Laat ons u bijstaan. Vraag vandaag nog ons gratis advies!

Waarom kiezen voor Intolaw?

Gratis eerste gesprek en inschatting

Wij geloven dat 80% van de juridische dienstverlening gratis kan. Zo bieden wij gratis en vrijblijvend een antwoord op al uw juridische vragen. Blijkt dat het toch zinvol is om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat, gaan wij gratis na of u kosteloos van onze service gebruik kunt maken.

Meest gespecialiseerd kantoor in verkeersrecht over heel België

Ons kantoor behandelt de meeste verkeerszaken in heel België. De specialisatie van onze advocaten is dan ook gebaseerd op jarenlange ervaring. Onze database met meer dan 5.000 vonnissen is uniek, waardoor we uw risico's op een ongezien nauwkeurige manier in kaart kunnen brengen.

Uw advocaat in uw buurt

Een heldere en transparante communicatie is voor ons cruciaal. Of het nu via WhatsApp, chat, mail of telefoon is, dankzij een brede waaier aan mogelijkheden staat u steeds meteen in verbinding met uw advocaat. Dankzij onze verschillende vestigingen zijn we ook steeds bij u in de buurt.

Neem contact met ons op

Vraag ons gratis advies
Pieter Goetghebuer

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u