Laat u gratis adviseren door onze advocaten verkeersrecht

Op zoek naar (gratis) advies van een advocaat verkeersrecht?

 

Kreeg u een boete in de brievenbus die u wilt aanvechten? Of heeft u een dagvaarding ontvangen voor de politierechtbank? Dan krijgt u best de juiste ondersteuning van een advocaat verkeersrecht. Enkel zo kan u uw zaak positief afsluiten.

We zien dat verkeersdelicten zoals drugs of alcohol achter het stuur of zelfs vluchtmisdrijf steeds strenger bestraft worden. Wanneer u in aanraking komt met het verkeersrecht of de politierechtbank, kan dit fikse geldboetes of straffen opleveren.

Daarom is het belangrijk om u te laten verdedigen door een ervaren verkeersadvocaat zoals die van Intolaw. Met een team van 47 gespecialiseerde advocaten pleiten we in alle politierechtbanken van België. Laat ons u bijstaan. Vraag vandaag nog ons gratis advies.

Krijgt u graag professioneel advies van onze experten over uw case? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Een van onze advocaten verkeersrecht neemt binnen de 24 uur (op werkdagen) contact met u op om u verder te helpen met uw vragen en verkeersadvies.

Waarom u laten verdedigen door Intolaw?

  • Specialisatie – Onze kantoren behandelen de meeste verkeerszaken per jaar in België
  • Nabijheid – Van Antwerpen tot Neufchâteau, u kan u door ons laten verdedigen over heel België
  • Kosteloos – Wij gaan gratis voor u na of u kosteloos kan genieten van onze juridische bijstand
  • Uniek – Met een database van meer dan 5.000 vonnissen, kunnen wij met ongekende nauwkeurigheid uw risico’s in kaart brengen
  • Bereikbaarheid – U kan ons 24/7 op verschillende manieren bereiken voor al uw vragen.

Neem contact met ons op

Vraag ons gratis advies
Pieter Goetghebuer

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

Actueel

 Net te laat! Hoe hoog is de boete wanneer ik door een rood licht rijd?

Dinsdag 27 Juli 2021

Net te laat! Hoe hoog is de boete wanneer ik door een rood licht rijd?

Was het verkeerslicht nog oranje of net niet? Een kwestie van een seconde, maar wel met hele andere gevolgen! In dit artikel bekijken we hoe dit gecontroleerd wordt, wat de rol is van de plaats waar je door het rood licht rijdt en uiteraard hoe hoog de boete is in Belgiƫ!

Lees meer
 Wanneer ben ik mijn rijbewijs kwijt bij een snelheidsovertreding?

Vrijdag 16 Juli 2021

Wanneer ben ik mijn rijbewijs kwijt bij een snelheidsovertreding?

In de wet wordt bepaald dat bij snelheidsovertredingen over een bepaalde grens er verplicht een rijverbod dient te worden uitgesproken. Daardoor zullen deze overtredingen ook steeds gedagvaard worden voor de Politierechtbank en is een gewone geldboete niet mogelijk. De rechtbank kan niet afwijken van de verplichting om een rijverbod op te leggen, behoudens uitdrukkelijke motivering. De praktijk leert ons echter dat de rechtbank zelden tot nooit gebruik maakt van deze uitzondering.

Lees meer
 Aansprakelijkheid na verkeersongeval

Maandag 12 Juli 2021

Aansprakelijkheid na verkeersongeval

Een van de eerste stappen na een verkeersongeluk is het bepalen wie er nu in fout was. Een eenvoudige vraag, maar het antwoord is dat vaak niet. Dit leidt regelmatig tot ellenlange discussies tussen de betrokken partijen en hun verzekeringsmaatschappijen. In dit artikel lichten we het Europese Aanrijdingsformulier toe en bespreken we wat je best kan doen in het geval van onenigheid.

Lees meer
close menu