Advocaat verkeersrecht

Waarom samenwerken met Intolaw?

Jarenlange ervaring als advocaat in verkeersrecht werpt zijn vruchten af. Vandaag de dag behandelt ons kantoor met vestigingen in Gent, Luik en Brussel hoogstwaarschijnlijk de meeste verkeerszaken in gans België. 

 Laat deze 6 pluspunten u overtuigen om resoluut voor IntoLaw te kiezen als partner in uw juridische zaken: 

  • Door onze vestigingen in Gent, Luik en Brussel zijn wij in de mogelijkheid over gans België te gaan pleiten. Wij doen hiervoor een beroep op in totaal 47 gespecialiseerde en gerenommeerde advocaten in het verkeersrecht.

  • Wij geloven sterk in een gratis en vrijblijvende eerste dienstverlening. Zo delen wij de kennis van onze advocaten verkeersrecht met u. Bij IntoLaw weet u als rechtzoekende heel snel en duidelijk waar u aan toe bent.

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar via een brede waaier aan kanalen: WhatsApp, telefoon, e-mail of chat. We maken er een punt van uw vraag zo snel mogelijk duidelijk te beantwoorden.

  • Aan de hand van tevredenheidsenquêtes analyseren we steeds onze werking en processen. Continue analyse betekent ook continue verbetering.

  • Door onze samenwerking met een uitgebreid netwerk van advocaten in verkeersrecht beschikken wij over een database met meer dan 3000 uitspraken. Deze database groeit nog elke dag en kunt u als cliënt ook inkijken.

  • Bij IntoLaw kunt u ervan op aan dat de volledige administratie in orde komt. Wij nemen ze van u over en regelen alles met het parket, de verzekering, de rechtbank en alle andere instanties. 

Vul onderstaand formulier in en krijg een EERSTE GRATIS ADVIES van onze advocaten verkeersrecht. Daarnaast kan u ons steeds bereiken op WhatsApp op het nummer 0499/81.72/.82 of bel ons op het algemeen nummer 09/265.00.65. 

Bereken je boete

Bereken uw boete

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

close menu