Zaak verkeersagressie Iljo Keisse opnieuw uitgesteld

 Zaak verkeersagressie Iljo Keisse opnieuw uitgesteld

De zaak van verkeersagressie waarbij Iljo Keisse aangereden werd tijdens een trainingsrit en in een schermutseling belandde, zal pas in september behandeld worden. Dat heeft de Gentse correctionele rechtbank donderdag beslist.

Het ongeval gebeurde op 19 juni in Destelbergen. Volgens Keisse werd hij opzettelijk aangereden door een autobestuurder en kwam het daarna tot een schermutseling, waarbij hij gewond raakte aan de schouder. Volgens zijn advocaat Walter van Steenbrugge is Keisse mogelijk blijvend arbeidsongeschikt. De kans bestaat dat hij niet meer aan baanrennen kan doen, omdat hij zich daarvoor moet kunnen afduwen.

De rechtbank besliste eerder om een arts aan te stellen om na te gaan of Keisse blijvende arbeidsongeschiktheid heeft. De zaak werd uitgesteld naar 22 september.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u