Vrouw in levensgevaar na crash tegen gevel in Heist-op-den-Berg

 Vrouw in levensgevaar na crash tegen gevel in Heist-op-den-Berg

Op de Hulshoutsesteenweg in Heist-op-den-Berg is in de nacht van donderdag op vrijdag een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze omstreeks 03.00 uur met haar wagen van haar rijbaan afweek en tegen de gevel van een woning terechtkwam. Dat zegt de Mechelse afdeling van het parket van Antwerpen.

Wat er precies misliep is niet duidelijk, want er waren geen getuigen van het ongeval. Er werden ook geen remsporen teruggevonden op het wegdek, wat de betrokkenheid van een ander voertuig lijkt uit te sluiten. Het rijbewijs van de vrouw is alvast voor 15 dagen ingetrokken.

De 40-jarige vrouw zat na het ongeval een hele tijd gekneld in haar voertuig en moest dan ook door de brandweer bevrijd worden. Ze verkeert volgens het parket intussen nog steeds in levensgevaar. Ook de gevel van de woning raakte ernstig beschadigd, maar stutten zou niet nodig zijn.

ANTWERPEN 23/10 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Ondernemingsrecht: welke rechten heeft mijn onderneming?

Woensdag 08 December 2021

Ondernemingsrecht: welke rechten heeft mijn onderneming?

Als onderneming kan je terugvallen op heel wat rechten, maar wat is dit ondernemingsrecht nu precies? Een brede waaier aan begrippen dekken het woord ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht is dus het geheel van regels die met elkaar gemeen hebben dat zij betrekking hebben op het ondernemingsleven. Ondernemingsrecht is nog volop in beweging. Zo zijn er nog heel wat rechtsregels die binnenkort in werking zullen treden om (kleine) ondernemingen beter te beschermen. Net zoals er een zwakkere contractspartij is in de relatie verhuurder-huurder, of in de relatie tussen een onderneming en een consument, zijn er steeds meer regels om kleinere ondernemingen te ‘beschermen’ tegen de machtspositie van grotere ondernemingen.

Lees meer
 Europa legt uniforme regels vast in verband met crowdfunding

Dinsdag 07 December 2021

Europa legt uniforme regels vast in verband met crowdfunding

Vanaf November 2021 gelden uniforme regels voor crowdfundingsdiensten aan bedrijven. Deze nieuwe afspraken, bepaald door de Europese Commissie, gelden voor biedingen tot 5 miljoen euro.

Lees meer
 Waarop letten bij het opstellen van algemene voorwaarden (B2C) ?

Vrijdag 01 Oktober 2021

Waarop letten bij het opstellen van algemene voorwaarden (B2C) ?

Het belangrijkste basisprincipe bij algemene voorwaarden is dat de bedingen op een transparante, duidelijke en begrijpelijke wijze zijn opgesteld (art. VI.82 WER juncto art. VI.37 WER). Zo niet kan een onderneming zich op glad ijs bevinden

Lees meer
close menu 1u