Vrouw in levensgevaar na crash tegen gevel in Heist-op-den-Berg

 Vrouw in levensgevaar na crash tegen gevel in Heist-op-den-Berg

Op de Hulshoutsesteenweg in Heist-op-den-Berg is in de nacht van donderdag op vrijdag een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze omstreeks 03.00 uur met haar wagen van haar rijbaan afweek en tegen de gevel van een woning terechtkwam. Dat zegt de Mechelse afdeling van het parket van Antwerpen.

Wat er precies misliep is niet duidelijk, want er waren geen getuigen van het ongeval. Er werden ook geen remsporen teruggevonden op het wegdek, wat de betrokkenheid van een ander voertuig lijkt uit te sluiten. Het rijbewijs van de vrouw is alvast voor 15 dagen ingetrokken.

De 40-jarige vrouw zat na het ongeval een hele tijd gekneld in haar voertuig en moest dan ook door de brandweer bevrijd worden. Ze verkeert volgens het parket intussen nog steeds in levensgevaar. Ook de gevel van de woning raakte ernstig beschadigd, maar stutten zou niet nodig zijn.

ANTWERPEN 23/10 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u