Voetganger overleden na aanrijding op zebrapad door vrachtwagen in Evergem

 Voetganger overleden na aanrijding op zebrapad door vrachtwagen in Evergem

In het Oost-Vlaamse Evergem is een 62-jarige man maandagmorgen om het leven gekomen toen hij op het zebrapad aangereden werd door een vrachtwagen. Dat meldt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Het ongeval gebeurde rond 7 uur op het kruispunt van de Kanaalstraat en de Monumentstraat. De voetganger werd gegrepen door een vrachtwagen die uit de Monumentstraat kwam en rechts wilde afslaan naar de Kanaalstraat. "Volgens de eerste gegevens stak de voetganger op dat moment, op het zebrapad, de Kanaalstraat over. De voetganger, een 62-jarige man uit Evergem, kwam terecht onder de oplegger en overleed ter plaatse", zegt het parket.

De vrachtwagenbestuurder legde een negatieve ademtest af. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u