Politierechtbank Brugge - Benito Raman staat terecht voor snelheidsovertreding

 Politierechtbank Brugge - Benito Raman staat terecht voor snelheidsovertreding

Profvoetballer Benito Raman (21) moet zich voor de Brugse politierechter verantwoorden voor een snelheidsovertreding. De zaak werd uitgesteld naar 4 februari zodat de Gentenaar zelf aanwezig kan zijn op de zitting.

Benito Raman liep tegen de lamp langs de E40 ter hoogte van Oostkamp. De wegpolitie volgde zijn Audi enkele kilometers en stelde vast dat hij aan een snelheid van 152 kilometer per uur reed. Bovendien had de jonge voetballer slechts een voorlopig rijbewijs, maar hing er geen L aan zijn wagen. Volgens de verdediging was dat teken weliswaar gewoon in de koffer gevallen.

Afgelopen seizoen veroverde de aanvaller de landstitel met KAA Gent, maar de laatste maanden belandde hij door extra-sportieve zaken meermaals in het oog van de storm. Ondertussen is Raman voor een half jaar uitgeleend aan Sint-Truiden. Vrijdagavond zal hij tegen Anderlecht zijn debuut maken voor STVV, maar door de voorbereiding op die wedstrijd kon Raman donderdag niet op de zitting aanwezig zijn. Daarom werd de zaak op vraag van zijn advocate uitgesteld naar de zitting van 4 februari.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u