Ongeval tussen trein en fietser in Rotselaar

 Ongeval tussen trein en fietser in Rotselaar

In Rotselaar heeft een trein woensdagavond een fietser aangereden. Daardoor is het treinverkeer tussen Aarschot en Leuven onderbroken. Dat meldt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.

Het ongeval vond woensdag rond 21.30 uur plaats aan de overweg in de stationsstraat in Rotselaar. Een trein komende van Antwerpen-Centraal naar Leuven reed er een fietser aan. Er is voorlopig geen informatie over de toestand van het slachtoffer. Volgens de eerste gegevens van Infrabel zou het niet gaan om een wanhoopsdaad.

Het treinverkeer tussen Aarschot en Leuven is onderbroken. Er zijn vervangende bussen om de reizigers te vervoeren.

BRUSSEL 04/11(BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u