Ongeval met vluchtmisdrijf op Fonsnylaan

 Ongeval met vluchtmisdrijf op Fonsnylaan

Op de Fonsnylaan vlakbij het Brusselse Zuidstation is vrijdagochtend omstreeks 7.45 uur een voetganger om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Een bestuurster reed daar in volle ochtendspits een vrouw aan en vervolgde haar weg naar het werk. Pas later gaf ze zich aan bij de politie. Ze werd opgepakt en verhoord.

Het Brusselse parket stelde een verkeersdeskundige aan om haar wagen te onderzoeken en wat nu juist de oorzaak zou kunnen zijn van het ongeval. Er wordt ook onderzocht of de bestuurster en het slachtoffer al dan niet onder invloed waren van alcohol.

Bron: BELGA


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u