Motorrijder zwaargewond na aanrijding met tractor in Maarkedal

 Motorrijder zwaargewond na aanrijding met tractor in Maarkedal

Een 30-jarige motorrijder is vrijdagnamiddag zwaargewond geraakt toen hij inreed op een tractor in het Oost-Vlaamse Maarkedal. Dat meldt de Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Het ongeval gebeurde op de N60 in de richting van Ronse. "Een 30-jarige motorbestuurder, afkomstig uit Ronse, reed na een inhaalmanoeuvre bij het invoegen in op een landbouwvoertuig dat een caravan trok. De bestuurder van het landbouwvoertuig, een 40-jarige man uit Maarkedal, kon de motorbestuurder niet meer ontwijken", zegt parketwoordvoerster Caroline Jonckers.

De motorrijder werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar hij verkeert niet meer in levensgevaar. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

MAARKEDAL 21/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u