Man overleeft aanrijding met vluchtmisdrijf niet

  Man overleeft aanrijding met vluchtmisdrijf niet

In het West-Vlaamse Tielt is een 26-jarige man dood langs de kant van de weg gevonden. Hij zou aangereden zijn, maar van de dader is vooralsnog geen spoor. Dat bevestigt het West-vlaamse parket, afdeling Kortrijk. Verder wil het parket geen extra info geven.

Zondagochtend werd op de Ringlaan in Tielt, ter hoogte van Egemsesteenweg, een man aangereden. Het ongeval moet gebeurd zijn omstreeks half vijf deze ochtend. Hij overleefde de klap niet. De politie is op zoek naar de aanrijder.

TIELT 30/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u