Ingrijpende werken aan E40 tussen Middelkerke en Nieuwpoort

 Ingrijpende werken aan E40 tussen Middelkerke en Nieuwpoort

Maandag 7 september starten structurele onderhoudswerken op de E40/A18 tussen Middelkerke en Nieuwpoort in de richting van Frankrijk, en dit in opdracht van de afdeling Wegen en Verkeer West-Vlaanderen (AWV).

De werfzone loopt van net voorbij het tankstation Mannekensvere tot net voorbij de afrit Nieuwpoort. De rijvakken richting Frankrijk worden volledig vernieuwd. De linkerrijstrook krijgt een nieuwe onder- en toplaag. De rechterrijstrook wordt tot en met de fundering aangepakt. Daarnaast worden ook de bruggen grondig gerenoveerd. De brugdekvoegen en asfaltverharding worden vervangen.

Het verkeer richting Frankrijk zal via een doorsteek op de rijvakken richting Brugge worden omgeleid. Vanaf 8 september zal er slechts één rijstrook beschikbaar zijn richting Frankrijk, net zoals richting Brugge, met de nodige hinder tot gevolg. AWV waarschuwt voor flitscontroles in het kader van de veiligheid. Tegen midden oktober zouden de werken klaar moeten zijn.

Bron: BELGA


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u