Contacteer ons voor al uw vragen

 Contacteer ons voor al uw vragen

Kantoren te Gent, Brussel & Luik:
 

Begijnhoflaan 408, B-9000 Gent

Sinter-Goedelevoorplein 5, B-1000 Brussel

Place des Guillemins 2, B-4000 Luik
 
contact@intolaw.be
 
Tel. + 32 (0) 9 265 00 62
Gsm. + 32 (0) 499 81 72 82 (WhatsApp)
Fax. + 32 (0) 9 265 00 66
 
Ons kantoor werd opgericht in 2010 door advocaten Pieter Goetghebuer en Jeroen Vande Sijpe. Vandaag staan wij je bij met een team van 11 interne advocaten, 5 gespecialiseerde medewerkers en meer dan 40 advocaten verspreid over het hele land.
 
Waarom samenwerken met Intolaw?
  • Ons kantoor behandelt hoogstwaarschijnlijk de meeste verkeerszaken over heel België.
  • Wij pleiten onze zaken in zowel Vlaanderen als Wallonië en kunnen hiervoor beroep doen op een team van 47 gespecialiseerde advocaten.
  • Wij geloven in het verlenen van een vrijblijvend en gratis eerste advies. Wij delen onze kennis graag en halen voldoening uit het feit dat je als rechtszoekende zo snel mogelijk weet waar je voor staat.
  • Wij laten onze service elke dag beoordelen door onze cliënten en dit aan de hand van tevreden- heidsenquêtes.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar via een waaier van kanalen (zoals WhatsApp, chatsessie, telefonisch ...)
  • Wij beschikken over een database met meer dan 3.000 uitspraken. Onze database groeit elke dag en is bovendien toegankelijk voor onze cliënten.
  • Wij nemen het volledige administratieve werk uit je handen en regelen alles voor jou met het parket, je verzekeraar, de rechtbank ...
Zit je met vragen? Contacteer ons!
 

 


Actueel

 Is jouw motorfiets al gekeurd? Verplichting sinds 1 januari 2023!

Dinsdag 17 Januari 2023

Is jouw motorfiets al gekeurd? Verplichting sinds 1 januari 2023!

Motorfietsen moeten verplicht naar de keuring in het geval van een verkoop of na een verkeersongeval. De periodieke keuring is dan weer (voorlopig) niet van toepassing. Deze beslissing is er gekomen binnen het kader van het Vlaamse Verkeersveiligheidsplan.

Lees meer
 Beroep tegen immobilisering van voertuig voortaan mogelijk

Dinsdag 17 Januari 2023

Beroep tegen immobilisering van voertuig voortaan mogelijk

Een nieuw wetsvoorstel heeft ervoor gezorgd dat je beroep kan aantekenen tegen de immobilisering van je voertuig wanneer je niet achter het stuur zat toen de overtreding werd begaan. U leest het goed: als je in een recent verleden jouw auto uitleende aan een vriend en die beging er een overtreding mee waardoor de wagen geïmmobiliseerd werd, beschikte je over geen enkele beroepsmogelijkheid bij een rechter met betrekking tot de beslissing tot weigering van de opheffing van de immobilisering van uw voertuig. De wetswijziging gaat van kracht vanaf 1 februari 2023.

Lees meer
 Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Vrijdag 18 November 2022

Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Recent ontvingen heel wat zelfstandigen en zaakvoerders plots een uitnodiging tot minnelijke schikking van €509,00 omdat ze nagelaten hebben de chauffeur van de wagen waarmee de overtreding werd begaan, te identificeren. Het uitsturen als overheid van dergelijke boetes na het jarenlang voeren van een gedoogbeleid in deze materie zorgt voor een zeer groot en terecht onrechtvaardigheidsgevoel wat ons betreft. Als gespecialiseerd kantoor in het verkeersrecht willen wij dan ook iedereen wijzen op de mogelijkheden van betwisting van deze boetes zonder de risico's uit het oog te verliezen.

Lees meer
close menu 1u