Bromfietser zwaargewond na aanrijding met auto in Evergem

 Bromfietser zwaargewond na aanrijding met auto in Evergem

In het Oost-Vlaamse Evergem is maandagmorgen een 29-jarige bromfietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een personenwagen. Dat meldt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Het ongeval gebeurde rond 6.20 uur op het kruispunt van de R4 met de straat Elslo. "De personenwagen reed op de R4 richting Gent en de bromfietser, komende uit Elslo, wou vermoedelijk de R4 oprijden of oversteken. De bromfietser, een 29-jarige man uit Evergem, werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet meer in levensgevaar", zegt het parket.

De bestuurder van de personenwagen, een 45-jarige man uit Evergem, raakte niet gewond. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u