Bejaarde man overleden na aanrijding in Menen

 Bejaarde man overleden na aanrijding in Menen

In het West-Vlaamse Menen is een bestuurder dinsdagmiddag overleden nadat hij inreed op een stilstaande tankwagen. Dat bevestigt persofficier Piet Berlaen van hulpverleningszone Fluvia. De echtgenote van de man werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Omstreeks 11.45 uur reed een personenwagen met een bejaard koppel in op een stilstaande tankwagen op de N32 in Menen. Het ongeval deed zich voor aan de verkeerslichten ter hoogte van de Kortrijsestraat. De hulpdiensten probeerden de bestuurder te reanimeren, maar die overleed ter plaatse. "Mogelijk ligt een hartfalen aan de basis van het ongeval. Dat wordt nu verder onderzocht", zegt Berlaen.

De passagier werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer controleerde de tankwagen, maar die lekte geen schadelijke stoffen.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u