Autobestuurder overleden na aanrijding met vrachtwagen in Zulte

 Autobestuurder overleden na aanrijding met vrachtwagen in Zulte

In het Oost-Vlaamse Zulte is woensdagavond een autobestuurder om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Dat bevestigt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen, dat een verkeersdeskundige heeft aangesteld voor verder onderzoek.

Het ongeval gebeurde op de N43 ter hoogte van de Pontstraat, op de grens met West-Vlaanderen. De vrachtwagen reed in op de personenwagen, die in brand vloog. De bestuurder van de auto kon nog uit het voertuig gehaald worden, maar hij overleed ter plaatse. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. De vrachtwagenbestuurder legde een negatieve ademtest af. Door het ongeval was de rijbaan in beide richtingen versperd.

ZULTE 09/12 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u