Autobestuurder overleden na aanrijding in Maldegem

 Autobestuurder overleden na aanrijding in Maldegem

In Maldegem is een autobestuurder dinsdagnamiddag om het leven gekomen bij een aanrijding met een vrachtwagen en een andere personenwagen op de N49/E34. De rijbaan is in beide richtingen versperd, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

Het ongeval gebeurde rond 16 uur op de N49/E34 ter hoogte van het kruispunt met de Aardenburgkalseide. Twee auto's en een vrachtwagen raakten betrokken in een aanrijding, maar de omstandigheden worden nog onderzocht. De bestuurder van één van de wagens overleefde het ongeval niet. Door het ongeval blokkeert de vrachtwagen in schaar de E34 richting Knokke, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Alle verkeer moet de E34 verlaten en omrijden via de N9 en de N44.

MALDEGEM 08/12 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u