Autobestuurder overleden in Zulte: vrachtwagenbestuurder kon aanrijding niet vermijden

 Autobestuurder overleden in Zulte: vrachtwagenbestuurder kon aanrijding niet vermijden

De autobestuurder die woensdagavond om het leven kwam na een aanrijding met een vrachtwagen, was een 51-jarige man uit Oostrozebeke. De vrachtwagenbestuurder kon de aanrijding niet vermijden, zegt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Het ongeval gebeurde op de N43 ter hoogte van de Pontstraat, op de grens met West-Vlaanderen. "Een personenwagen Mercedes komende uit de Kapellestraat die de N43 wilde opdraaien in de richting van Waregem, werd in de linkerflank gegrepen door een vrachtwagen die op de N43 reed komende uit de richting van Waregem", zegt het parket.

De personenwagen vloog in brand en de bestuurder van de auto overleed ter plaatse. Het parket stuurde een verkeersdeskundige. De vrachtwagenbestuurder, een 46-jarige man uit Zulte, legde een negatieve ademtest af. Door het ongeval was de rijbaan in beide richtingen versperd.

ZULTE 10/12 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u