Autobestuurder die advocaat op Vespa doodreed in Oudenaarde blijft in cel

 Autobestuurder die advocaat op Vespa doodreed in Oudenaarde blijft in cel

De autobestuurder die zondagochtend in dronken toestand in Oudenaarde een advocaat op een Vespa doodreed, blijft in de cel. Dat heeft de raadkamer in Oudenaarde dinsdag beslist.

De bestuurder van de personenwagen week in een bocht van de Beverestraat in Oudenaarde af van zijn rijbaan. Hij reed daarop aan de linkerkant van de rijbaan frontaal in op een Vespa die reglementair aan de rechterzijde van de rijbaan, in de richting van het centrum van Oudenaarde, reed.

De bestuurder van de motorfiets Vespa, de 39-jarige advocaat Peter Browaeys uit Oudenaarde, overleed ter plaatse. De bestuurder van de personenwagen, een 37-jarige man uit Brakel, had gedronken. Hij werd zondagavond voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde en aangehouden.

De raadkamer in Oudenaarde bevestigde dinsdag zijn aanhouding, zodat de man een maand langer in de cel blijft.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u