Advocaat verkeersrecht

 Advocaat verkeersrecht

Pleegde u een verkeersovertreding of werd u betrapt op dronken rijden? Ga te rade bij de advocaten verkeersrecht van IntoLaw voor gratis eerste advies.

Waarom samenwerken met Intolaw?

Jarenlange ervaring als advocaat in verkeersrecht werpt zijn vruchten af. Vandaag de dag behandelt ons kantoor met vestigingen in Gent, Luik en Brussel hoogstwaarschijnlijk de meeste verkeerszaken in gans België. 

 Laat deze 6 pluspunten u overtuigen om resoluut voor IntoLaw te kiezen als partner in uw juridische zaken: 

 

  1. Door onze vestigingen in Gent, Luik en Brussel zijn wij in de mogelijkheid over gans België te gaan pleiten. Wij doen hiervoor een beroep op in totaal 47 gespecialiseerde en gerenommeerde advocaten in het verkeersrecht.

  2. Wij geloven sterk in een gratis en vrijblijvende eerste dienstverlening. Zo delen wij de kennis van onze advocaten verkeersrecht met u. Bij IntoLaw weet u als rechtzoekende heel snel en duidelijk waar u aan toe bent.

  3. Wij zijn 24/7 bereikbaar via een brede waaier aan kanalen: WhatsApp, telefoon, e-mail of chat. We maken er een punt van uw vraag zo snel mogelijk duidelijk te beantwoorden.

  4. Aan de hand van tevredenheidsenquêtes analyseren we steeds onze werking en processen. Continue analyse betekent ook continue verbetering.

  5. Door onze samenwerking met een uitgebreid netwerk van advocaten in verkeersrecht beschikken wij over een database met meer dan 3000 uitspraken. Deze database groeit nog elke dag en kunt u als cliënt ook inkijken.

  6. Bij IntoLaw kunt u ervan op aan dat de volledige administratie in orde komt. Wij nemen ze van u over en regelen alles met het parket, de verzekering, de rechtbank en alle andere instanties. 

 

Vul onderstaand formulier in en krijg een EERSTE GRATIS ADVIES van onze advocaten verkeersrecht. Daarnaast kan u ons steeds bereiken op WhatsApp op het nummer 0499/81.72.82 of bel ons op het algemeen nummer 09/265.00.65. 

 


Actueel

 Trajectcontroles in België: een overzicht

Donderdag 14 Maart 2024

Trajectcontroles in België: een overzicht

Het aantal trajectcontroles is, voornamelijk in Vlaanderen, sinds de introductie in 2012 fors toegenomen. In dit artikel bekijken we de werking van de trajectcontroles van dichterbij en gaan we na wat hun impact op het rijgedrag en de algemene verkeersveiligheid is.

Lees meer
 Het gebruik van lachgas in het verkeer: De moeilijkheid van het bewijs

Dinsdag 20 Februari 2024

Het gebruik van lachgas in het verkeer: De moeilijkheid van het bewijs

Het recht toegankelijk maken, is ook in alle openheid en transparantie communiceren over maatschappelijke trends die we vanuit onze expertise als advocatenkantoor opmerken. Daarom geven we in dit artikel een korte toelichting over het gebruik van lachgas in het verkeer. We illustreren via een eigen dossier de bredere maatschappelijke lijnen en de bijhorende complexiteit.

Lees meer
 Verkeersovertredingen: een overzicht van de vier categorieën

Verkeersovertredingen: een overzicht van de vier categorieën

In België worden verkeersovertredingen ingedeeld in vier graden gebaseerd op de ernst van de overtreding. Hoe hoger de graad, hoe zwaarder de overtreding beboet wordt. Vierdegraadsovertredingen worden beschouwd als de ernstigste overtredingen, gevolgd door de derde-, tweede- en uiteindelijk eerstegraadsovertredingen. In dit artikel bespreken we enkele voorbeelden per categorie en welke straffen daarbij horen.

Lees meer
close menu 1u