Advocaat verkeersrecht

 Advocaat verkeersrecht

Pleegde u een verkeersovertreding of werd u betrapt op dronken rijden? Ga te rade bij de advocaten verkeersrecht van IntoLaw voor gratis eerste advies.

Waarom samenwerken met Intolaw?

Jarenlange ervaring als advocaat in verkeersrecht werpt zijn vruchten af. Vandaag de dag behandelt ons kantoor met vestigingen in Gent, Luik en Brussel hoogstwaarschijnlijk de meeste verkeerszaken in gans België. 

 Laat deze 6 pluspunten u overtuigen om resoluut voor IntoLaw te kiezen als partner in uw juridische zaken: 

 

  1. Door onze vestigingen in Gent, Luik en Brussel zijn wij in de mogelijkheid over gans België te gaan pleiten. Wij doen hiervoor een beroep op in totaal 47 gespecialiseerde en gerenommeerde advocaten in het verkeersrecht.

  2. Wij geloven sterk in een gratis en vrijblijvende eerste dienstverlening. Zo delen wij de kennis van onze advocaten verkeersrecht met u. Bij IntoLaw weet u als rechtzoekende heel snel en duidelijk waar u aan toe bent.

  3. Wij zijn 24/7 bereikbaar via een brede waaier aan kanalen: WhatsApp, telefoon, e-mail of chat. We maken er een punt van uw vraag zo snel mogelijk duidelijk te beantwoorden.

  4. Aan de hand van tevredenheidsenquêtes analyseren we steeds onze werking en processen. Continue analyse betekent ook continue verbetering.

  5. Door onze samenwerking met een uitgebreid netwerk van advocaten in verkeersrecht beschikken wij over een database met meer dan 3000 uitspraken. Deze database groeit nog elke dag en kunt u als cliënt ook inkijken.

  6. Bij IntoLaw kunt u ervan op aan dat de volledige administratie in orde komt. Wij nemen ze van u over en regelen alles met het parket, de verzekering, de rechtbank en alle andere instanties. 

 

Vul onderstaand formulier in en krijg een EERSTE GRATIS ADVIES van onze advocaten verkeersrecht. Daarnaast kan u ons steeds bereiken op WhatsApp op het nummer 0499/81.72.82 of bel ons op het algemeen nummer 09/265.00.65. 

 


Actueel

 Ondernemingsrecht: welke rechten heeft mijn onderneming?

Woensdag 08 December 2021

Ondernemingsrecht: welke rechten heeft mijn onderneming?

Als onderneming kan je terugvallen op heel wat rechten, maar wat is dit ondernemingsrecht nu precies? Een brede waaier aan begrippen dekken het woord ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht is dus het geheel van regels die met elkaar gemeen hebben dat zij betrekking hebben op het ondernemingsleven. Ondernemingsrecht is nog volop in beweging. Zo zijn er nog heel wat rechtsregels die binnenkort in werking zullen treden om (kleine) ondernemingen beter te beschermen. Net zoals er een zwakkere contractspartij is in de relatie verhuurder-huurder, of in de relatie tussen een onderneming en een consument, zijn er steeds meer regels om kleinere ondernemingen te ‘beschermen’ tegen de machtspositie van grotere ondernemingen.

Lees meer
 Europa legt uniforme regels vast in verband met crowdfunding

Dinsdag 07 December 2021

Europa legt uniforme regels vast in verband met crowdfunding

Vanaf November 2021 gelden uniforme regels voor crowdfundingsdiensten aan bedrijven. Deze nieuwe afspraken, bepaald door de Europese Commissie, gelden voor biedingen tot 5 miljoen euro.

Lees meer
 Waarop letten bij het opstellen van algemene voorwaarden (B2C) ?

Vrijdag 01 Oktober 2021

Waarop letten bij het opstellen van algemene voorwaarden (B2C) ?

Het belangrijkste basisprincipe bij algemene voorwaarden is dat de bedingen op een transparante, duidelijke en begrijpelijke wijze zijn opgesteld (art. VI.82 WER juncto art. VI.37 WER). Zo niet kan een onderneming zich op glad ijs bevinden

Lees meer
close menu 1u