Zeven gewonden bij zware klap met drie voertuigen in Maaseik

 Zeven gewonden bij zware klap met drie voertuigen in Maaseik

Bij een zwaar verkeersongeval met drie voertuigen op de Venlosesteenweg in Maaseik hebben woensdagmorgen zeven mensen verwondingen opgelopen. Drie personen raakten zwaargewond. Een inzittende verkeert in kritieke toestand. Deze vier zaten samen in een wagen. Ook de inzittenden in de twee andere voertuigen raakten gewond. Het verkeersongeval veroorzaakt zware verkeershinder.

Eerst kwamen rond 8.15 uur twee personenwagens met elkaar in aanrijding. Een derde voertuig moest vervolgens uitwijken. De brandweer van Maaseik moest enkele personen uit de wrakken bevrijden. De Venlosesteenweg werd door de politie afgesloten vanaf de Koningin Fabiolaan in Maaseik tot aan de Merrenhofstraat in Ophoven (Kinrooi).


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u