Zes gewonden bij aanrijding tussen auto en bestelwagen in Zwalm

  Zes gewonden bij aanrijding tussen auto en bestelwagen in Zwalm

In het Oost-Vlaamse Zwalm zijn donderdagavond zes personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een bestelwagen. De Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt de omstandigheden van het ongeval. Eén inzittende raakte levensgevaarlijk gewond.

Het ongeval gebeurde aan het kruispunt Den Os in deelgemeente Sint-Blasius-Boekel. Een bestelwagen botste er met een personenwagen die van rechts kwam. De bestuurder van de bestelwagen werd uit het voertuig geslingerd en raakte zwaargewond. Hij werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. In de personenwagen raakten de vijf inzittenden lichtgewond. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

ZWALM 20/11 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u