Zes doden bij zwaar verkeersongeval in Berlijn

 Zes doden bij zwaar verkeersongeval in Berlijn

Bij een verkeersongeval op de ring rond Berlijn zijn vrijdagnamiddag zes mensen om het leven gekomen. Op het knooppunt Barnim reed een kleine bestelwagen in op een stoppende vrachtwagen met oplegger, meldde de politie. Behalve de zes doden zijn nog eens twee inzittenden met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaf geen details over de identiteit van de slachtoffers.

Een uur na het ongeval kwam het in de file tot een tweede ongeval, waarbij vier auto's betrokken waren. Daarbij raakten twee mensen zwaargewond, aldus een woordvoerder van de brandweer. De politie verwacht dat de autosnelweg nog tot zeker 20 uur afgesloten zal blijven.

SCHWANEBECK 14/08 (DPA)


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u