Vrachtwagen met boomstammen kantelt en verspert N44 in Knesselare

 Vrachtwagen met boomstammen kantelt en verspert N44 in Knesselare

Op de N44 in het Oost-Vlaamse Knesselare zorgt een gekantelde vrachtwagen dinsdagavond voor zware verkeershinder in de richting van Maldegem. Dat meldt woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. De rijbaan is volledig versperd en het zal vermoedelijk twee uur duren om alles op te ruimen.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de N44, ter hoogte van het kruispunt met de N461. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, maar de vrachtwagen kantelde en verloor een lading boomstammen. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond.

Door het ongeval is de N44 in de richting van Maldegem volledig versperd. Er is een plaatselijke omleiding en het verkeer van Aalter naar Zeebrugge kan omrijden via de E40 en de N31.

KNESSELARE 22/09 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u