Vijftiger zwaargewond bij verkeersongeval in Sint-Joost-ten-Node

 Vijftiger zwaargewond bij verkeersongeval in Sint-Joost-ten-Node

Een vijftigjarige man is donderdagnacht zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel Noord (Evere/Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node).

Het ongeval vond omstreeks 0.30 uur plaats in de Verbieststraat. De man reed er aan hoge snelheid door de straat en verloor om een nog onbekende reden de controle over het stuur van zijn wagen, waarna hij tegen verschillende geparkeerde wagens botste. De vijftiger werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Sindsdien heeft zijn toestand zich weliswaar gestabiliseerd, aldus nog de politie.

BRUSSEL 16/10 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u