Vijf gewonden bij verkeersongeval met bus De Lijn in Aarschot

 Vijf gewonden bij verkeersongeval met bus De Lijn in Aarschot

Bij een verkeersongeval met een bus van De Lijn in Aarschot zijn donderdagochtend vijf personen gewond geraakt. Dat meldt de lokale politie van Aarschot. Vier van hen, waarbij de buschauffeur, zijn overgebracht naar het universitair ziekenhuis Gasthuisberg in Leuven, het vijfde slachtoffer werd naar een ziekenhuis in Aarschot gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 07.30 uur op de Langdorpsesteenweg in Aarschot. Volgens De Lijn stonden drie wagens te wachten voor een rood verkeerslicht en is een bus van lijn 36 achteraan op die wagens ingereden. De juiste omstandigheden waarin dat gebeurde, zijn wel nog niet duidelijk.

De buschauffeur zat door de klap geklemd en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd naar Gasthuisberg gebracht. In de bus zouden volgens De Lijn ook twee passagiers gewond geraakt zijn en viel er in de personenwagens minstens één gewonde. De Aarschotse politie maakt melding van een vijfde gewonde. Geen van hen zou evenwel in levensgevaar verkeren.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u