Vier Nederlandse scholieren betrokken bij zwaar verkeersongeval in Maaseik

 Vier Nederlandse scholieren betrokken bij zwaar verkeersongeval in Maaseik

Bij het zware verkeersongeval op de Venlosesteenweg (N78) in Maaseik woensdagmorgen rond 8.15 uur waren vier Nederlandse scholieren betrokken. Een van hen verkeert in kritieke toestand. De scholieren waren met de auto op weg naar school in Maaseik. In totaal waren drie voertuigen betrokken en liepen zeven personen verwondingen op.

Een 18-jarige man uit het Nederlandse Budel zat achter het stuur van zijn wagen en reed richting Maaseik. De drie inzittenden waren twee zeventienjarigen uit Budel en een 18-jarige man uit Soerendonk in Nederland. Een 50-jarige automobilist uit het Nederlandse Sittard reed met zijn wagen richting Kinrooi. Achter de man uit Sittard reed een 25-jarige vrouw uit As en haar 26-jarige passagier uit Maaseik.

Volgens getuigen maakte de 18-jarige Budelnaar een manoeuvre naar links en kwam hij daardoor op het rijvak van de man uit Sittard terecht, waarna de twee voertuigen frontaal met elkaar in aanrijding kwamen. De wagen van de vijftiger begon te tollen en botste tegen het voertuig van de vrouw uit As. De twee bestuurders van 18 en 50 jaar raakten zwaargewond. De 18-jarige passagier uit Soerendonk werd met levensgevaarlijke verwondingen naar de Genkse campus Sint-Jan van het ziekenhuis Oost-Limburg overgebracht.

De drukke Venlosesteenweg was urenlang afgesloten tussen de Koningin Fabiolalaan en de Merrenhofstraat in Ophoven (Kinrooi). Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Rond 12.30 uur was de rijbaan weer volledig vrij.

MAASEIK 14/10 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u