Vier gewonden bij aanrijding op A8 in Halle

 Vier gewonden bij aanrijding op A8 in Halle

Op de E429/A8 tussen Brussel en Doornik is maandagnamiddag ter hoogte van Halle een aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en drie personenwagens. Daarbij zijn vier personen gewond geraakt. Dat melden de hulpdiensten. Door het ongeval was de A8 een tijdlang afgesloten voor het verkeer in de richting van Brussel.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.00 uur in de richting van Brussel. In nog onduidelijke omstandigheden reden drie personenwagens en een vrachtwagen op elkaar in.Twee inzittenden van de personenwagens zaten na de klap geklemd en moesten door de brandweer bevrijd worden. Zij werden, net als twee andere gewonden, naar het ziekenhuis overgebracht. Over de juiste toestand van de slachtoffers en hun identiteit zijn voorlopig geen details bekend.

Door het ongeval was de E429/A8 een tijdlang volledig versperd. Kort voor 16.00 uur kon één rijstrook vrijgegeven worden en een klein uur later was de weg volledig vrijgemaakt.

HALLE 17/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Vrijdag 18 November 2022

Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Recent ontvingen heel wat zelfstandigen en zaakvoerders plots een uitnodiging tot minnelijke schikking van €509,00 omdat ze nagelaten hebben de chauffeur van de wagen waarmee de overtreding werd begaan, te identificeren. Het uitsturen als overheid van dergelijke boetes na het jarenlang voeren van een gedoogbeleid in deze materie zorgt voor een zeer groot en terecht onrechtvaardigheidsgevoel wat ons betreft. Als gespecialiseerd kantoor in het verkeersrecht willen wij dan ook iedereen wijzen op de mogelijkheden van betwisting van deze boetes zonder de risico's uit het oog te verliezen.

Lees meer
 Regres ongegrond verklaard: verzekeraar moet kost van € 23.000,00 zelf betalen!

Vrijdag 18 November 2022

Regres ongegrond verklaard: verzekeraar moet kost van € 23.000,00 zelf betalen!

Wanneer je een verkeersongeval veroorzaakt zal je Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA-verzekering) de kosten aan de tegenpartij vergoeden. In sommige gevallen zal jouw verzekeraar achteraf deze kosten terugvorderen bij jou. Dit kan enkel en alleen in specifieke situaties. Als verzekerde kan je een regresvordering ook aanvechten wanneer de voorwaarden niet werden gerespecteerd. Een gespecialiseerde advocaat kan hier dan ook een absolute meerwaarde betekenen gezien de hoge kosten. Dankzij onze tussenkomst werd een regresvordering van een verzekeraar ter waarde van € 23.000,00 ongegrond verklaard!

Lees meer
 Betrapt met je GSM achter het stuur? Rijverbod!

Woensdag 16 November 2022

Betrapt met je GSM achter het stuur? Rijverbod!

Het parket van Oost-Vlaanderen organiseert een nieuwe actieweek. Alle Oost-Vlaamse politiezones zullen extra controles uitvoeren op het gebruik van mobiele toestellen achter het stuur. Gebruik je een mobiel apparaat niet in de daartoe bestemde houder, dan riskeer je een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs voor de duur van acht dagen. De actieweek loopt van 17 november tot 25 november, u bent gewaarschuwd!

Lees meer
close menu 1u