Vier gewonden bij aanrijding op A8 in Halle

 Vier gewonden bij aanrijding op A8 in Halle

Op de E429/A8 tussen Brussel en Doornik is maandagnamiddag ter hoogte van Halle een aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en drie personenwagens. Daarbij zijn vier personen gewond geraakt. Dat melden de hulpdiensten. Door het ongeval was de A8 een tijdlang afgesloten voor het verkeer in de richting van Brussel.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.00 uur in de richting van Brussel. In nog onduidelijke omstandigheden reden drie personenwagens en een vrachtwagen op elkaar in.Twee inzittenden van de personenwagens zaten na de klap geklemd en moesten door de brandweer bevrijd worden. Zij werden, net als twee andere gewonden, naar het ziekenhuis overgebracht. Over de juiste toestand van de slachtoffers en hun identiteit zijn voorlopig geen details bekend.

Door het ongeval was de E429/A8 een tijdlang volledig versperd. Kort voor 16.00 uur kon één rijstrook vrijgegeven worden en een klein uur later was de weg volledig vrijgemaakt.

HALLE 17/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Daar is de zon, daar is de BOB-campagne

Vrijdag 01 Juli 2022

Daar is de zon, daar is de BOB-campagne

‘Deze keer ben ik BOB’ luidt de titel van de nieuwe BOB-zomercampagne. Dat België uitermate slecht scoort in een Europees onderzoek naar alcohol achter het stuur, toont het blijvende belang van dergelijke campagnes aan.

Lees meer
 Nieuwe wet voor de elektrische step

Woensdag 29 Juni 2022

Nieuwe wet voor de elektrische step

De regels voor elektrische steps staan op het punt te veranderen als gevolg van een wijziging in de verkeerswetgeving. Deze wijzigingen treden in werking op 1 juli 2022. Intolaw biedt u een overzicht van de wijzigingen die van kracht zullen worden:

Lees meer
 Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

Donderdag 16 Juni 2022

Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

De objectiviteitsclausule is een clausule die wettelijk aanwezig moet zijn in alle rechtsbijstandverzekeringspolissen. Maar wat is het doel ervan, wanneer kan er een beroep op worden gedaan en wat met de mogelijke kosten bij de toepassing ervan? De advocaten van Intolaw vatten in dit artikel samen wat u moet weten over de objectiviteitsclausule in België

Lees meer
close menu 1u