Vier gewonden bij aanrijding op A8 in Halle

 Vier gewonden bij aanrijding op A8 in Halle

Op de E429/A8 tussen Brussel en Doornik is maandagnamiddag ter hoogte van Halle een aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en drie personenwagens. Daarbij zijn vier personen gewond geraakt. Dat melden de hulpdiensten. Door het ongeval was de A8 een tijdlang afgesloten voor het verkeer in de richting van Brussel.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.00 uur in de richting van Brussel. In nog onduidelijke omstandigheden reden drie personenwagens en een vrachtwagen op elkaar in.Twee inzittenden van de personenwagens zaten na de klap geklemd en moesten door de brandweer bevrijd worden. Zij werden, net als twee andere gewonden, naar het ziekenhuis overgebracht. Over de juiste toestand van de slachtoffers en hun identiteit zijn voorlopig geen details bekend.

Door het ongeval was de E429/A8 een tijdlang volledig versperd. Kort voor 16.00 uur kon één rijstrook vrijgegeven worden en een klein uur later was de weg volledig vrijgemaakt.

HALLE 17/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u