Twee zwaargewonden bij verkeersongeval in Asse

 Twee zwaargewonden bij verkeersongeval in Asse

Bij een verkeersongeval in Asse zijn maandagavond twee jongeren zwaargewond geraakt toen de wagen waarin ze zaten, van de baan ging. Een derde inzittende raakte lichtgewond terwijl twee anderen ongedeerd bleven.

Dat meldt de lokale politie van de zone AMOW (Asse/Merchtem/Opwijk/Wemmel).

Het ongeval gebeurde maandagavond omstreeks 22.30 uur ter hoogte van de Pontbeek. Vijf jongeren hadden eerder op de dag een Mercedes E350 gehuurd en waren ermee rondjes aan het rijden in het researchpark aan de Pontbeek. Plots werd de bestuurder op een langer stuk weg verrast door een mistbank en remde. Dat gebeurde te bruusk, waardoor de auto begon te slippen. De wagen ramde de houten afsluiting en kwam een tweetal meter lager tot stilstand in de beek.

De brandweer kwam ter plaatse om de inzittenden te bevrijden en de wagen met een kraan te takelen. De 23-jarige bestuurder bleef ongedeerd, net als een 25-jarige passagier. Drie andere inzittenden liepen wel verwondingen op. Eén van hen, een 22-jarige jongeman, raakte slechts lichtgewond, maar twee andere passagiers, 18 en 20 jaar oud, raakten zwaargewond. Eén van hen verkeerde een tijdlang in levensgevaar, maar zijn toestand is intussen gestabiliseerd. 

BRUSSEL 06/01 (BELGA) 


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u