Twee doden bij ongeval op E40 in Oudenburg

 Twee doden bij ongeval op E40 in Oudenburg

Bij een zwaar verkeersongeval op de E40 ter hoogte van Ettelgem bij Oudenburg zijn twee dodelijke slachtoffers gevallen. Dat bevestigt de wegpolitie en de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen. Een vader en zijn zoon werden op de pechstrook aangereden door een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde vrijdagochtend rond 07.45 uur op de E40 richting Jabbeke. Door pech stonden G.S. (60) en zijn zoon J.S. (35) uit Koksijde stil op de pechstrook. Volgens de eerste bevindingen van de deskundige werden ze daar gegrepen door een vrachtwagen. Bij de crash belandden de drie voertuigen naast de snelweg waardoor de verkeershinder beperkt bleef.

De vrachtwagenchauffeur heeft een negatieve ademtest afgelegd en reed wellicht aan de toegelaten snelheid van 90 kilometer per uur. S.R. (19) verkeert in shock, waardoor de vrouw momenteel nog niet verhoord kan worden.

OUDENBURG 30/10 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u