Touring lanceert Mobilis Club in Week van Mobiliteit

 Touring lanceert Mobilis Club in Week van Mobiliteit

Naar aanleiding van de Week van de Mobiliteit lanceert Touring zondag op zijn website een nieuw platform met diensten die het de weggebruiker makkelijker moet maken om zich te verplaatsen. Touring zegt in een mededeling dat het hiermee inspeelt op "de mobiliteit van morgen die gebaseerd is op de deeleconomie".

De Mobilis Club biedt diensten aan op het vlak van verkeersinfo, autodelen, autoverkoop, autoherstelling, juridische en medische info voor binnen- en buitenland.

Zo biedt het platform een link naar CarAmigo, een onlinedienst voor autoverhuur onder particulieren waarmee Touring een partnerschap sloot. Alle aangeboden voertuigen hebben pechverhelping en een omnium verzekering bij Touring gedurende de hele huurtijd.

Een andere dienstenwebsite waarmee Touring een partnership afsloot, is ListMinut, waar mensen diensten kunnen vragen en aanbieden gaande van verhuizing over babysitten tot hulp in de tuin en andere klussen. Er is misschien hulp beschikbaar dicht bij huis. "Dat vermijdt een groot aantal (auto)verplaatsingen en daar wil Touring graag een steentje toe bijdragen."

Een auto verkopen kan dan weer met de dienst Touring Autoverkoop, die 70.000 handelaars telt.

BRUSSEL 20/09 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Vrijdag 18 November 2022

Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Recent ontvingen heel wat zelfstandigen en zaakvoerders plots een uitnodiging tot minnelijke schikking van €509,00 omdat ze nagelaten hebben de chauffeur van de wagen waarmee de overtreding werd begaan, te identificeren. Het uitsturen als overheid van dergelijke boetes na het jarenlang voeren van een gedoogbeleid in deze materie zorgt voor een zeer groot en terecht onrechtvaardigheidsgevoel wat ons betreft. Als gespecialiseerd kantoor in het verkeersrecht willen wij dan ook iedereen wijzen op de mogelijkheden van betwisting van deze boetes zonder de risico's uit het oog te verliezen.

Lees meer
 Regres ongegrond verklaard: verzekeraar moet kost van € 23.000,00 zelf betalen!

Vrijdag 18 November 2022

Regres ongegrond verklaard: verzekeraar moet kost van € 23.000,00 zelf betalen!

Wanneer je een verkeersongeval veroorzaakt zal je Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA-verzekering) de kosten aan de tegenpartij vergoeden. In sommige gevallen zal jouw verzekeraar achteraf deze kosten terugvorderen bij jou. Dit kan enkel en alleen in specifieke situaties. Als verzekerde kan je een regresvordering ook aanvechten wanneer de voorwaarden niet werden gerespecteerd. Een gespecialiseerde advocaat kan hier dan ook een absolute meerwaarde betekenen gezien de hoge kosten. Dankzij onze tussenkomst werd een regresvordering van een verzekeraar ter waarde van € 23.000,00 ongegrond verklaard!

Lees meer
 Betrapt met je GSM achter het stuur? Rijverbod!

Woensdag 16 November 2022

Betrapt met je GSM achter het stuur? Rijverbod!

Het parket van Oost-Vlaanderen organiseert een nieuwe actieweek. Alle Oost-Vlaamse politiezones zullen extra controles uitvoeren op het gebruik van mobiele toestellen achter het stuur. Gebruik je een mobiel apparaat niet in de daartoe bestemde houder, dan riskeer je een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs voor de duur van acht dagen. De actieweek loopt van 17 november tot 25 november, u bent gewaarschuwd!

Lees meer
close menu 1u