"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Gebruiken we TrustPilot enkel en alleen om onze interne processen te verbeteren of om bevestiging te krijgen dat we met onze visie over de werking van een advocatenkantoor niet alleen staan? Allesbehalve! Het is het resultaat van onze proactieve aanpak in een snel veranderende wereld.

U herinnert zich vast nog hoe we vroeger een wasmachine, een auto kochten of zelfs nog maar een hotelkamer boekten. U ging naar een specifieke winkel, luisterde aandachtig naar de verkoper en ging over tot een aankoop. We leven niet meer in diezelfde wereld van toen. Vandaag de dag draait alles om beoordelingen. “Wat zijn de ervaringen van mensen die de wasmachine, auto of hotelkamer hebben gekocht? Is de nummer 1 reden in het beslissingsproces van de consument.

Als het al zo belangrijk is voor een hotelkamer, waarom zou er dan een verschil zijn in de keuze voor een advocaat om uw belangen te verdedigen? Spoiler: er is geen.

Enkele cijfers:

  • 90% van alle klanten leest een (online) beoordeling vooraleer naar een winkel te gaan.
  • 88% van alle klanten hecht even veel belang aan een online review dan aan persoonlijke aanbevelingen.
  • Er is een 31% hogere kans dat mensen overgaan tot een aankoop wanneer de beoordelingen positief zijn.
  • 86% van alle klanten staan weigerachtig tegenover een aankoop wanneer er negatieve beoordelingen zijn.

Laat het duidelijk zijn dat de vraag niet is OF alle sectoren hierop gaan inzetten, maar wel WANNEER.

Als Intolaw zijnde, zullen we nooit stoppen met streven naar de perfecte score. We gaan eenvoudigweg niet voor minder.


Actueel

 Is jouw motorfiets al gekeurd? Verplichting sinds 1 januari 2023!

Dinsdag 17 Januari 2023

Is jouw motorfiets al gekeurd? Verplichting sinds 1 januari 2023!

Motorfietsen moeten verplicht naar de keuring in het geval van een verkoop of na een verkeersongeval. De periodieke keuring is dan weer (voorlopig) niet van toepassing. Deze beslissing is er gekomen binnen het kader van het Vlaamse Verkeersveiligheidsplan.

Lees meer
 Beroep tegen immobilisering van voertuig voortaan mogelijk

Dinsdag 17 Januari 2023

Beroep tegen immobilisering van voertuig voortaan mogelijk

Een nieuw wetsvoorstel heeft ervoor gezorgd dat je beroep kan aantekenen tegen de immobilisering van je voertuig wanneer je niet achter het stuur zat toen de overtreding werd begaan. U leest het goed: als je in een recent verleden jouw auto uitleende aan een vriend en die beging er een overtreding mee waardoor de wagen geïmmobiliseerd werd, beschikte je over geen enkele beroepsmogelijkheid bij een rechter met betrekking tot de beslissing tot weigering van de opheffing van de immobilisering van uw voertuig. De wetswijziging gaat van kracht vanaf 1 februari 2023.

Lees meer
 Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Vrijdag 18 November 2022

Wat is de kans op een succesvolle betwisting van inbreuk op artikel 67ter van de wegverkeerswet?

Recent ontvingen heel wat zelfstandigen en zaakvoerders plots een uitnodiging tot minnelijke schikking van €509,00 omdat ze nagelaten hebben de chauffeur van de wagen waarmee de overtreding werd begaan, te identificeren. Het uitsturen als overheid van dergelijke boetes na het jarenlang voeren van een gedoogbeleid in deze materie zorgt voor een zeer groot en terecht onrechtvaardigheidsgevoel wat ons betreft. Als gespecialiseerd kantoor in het verkeersrecht willen wij dan ook iedereen wijzen op de mogelijkheden van betwisting van deze boetes zonder de risico's uit het oog te verliezen.

Lees meer
close menu 1u