Structureel onderhoud op N43 in Zulte

 Structureel onderhoud op N43 in Zulte

Vanaf maandag 31 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer structurele onderhoudswerken uit op de Staatsbaan (N43) in Zulte. Tussen de provinciegrens en de Vijvestraat krijgt de rijweg een nieuwe betonverharding. De werken zullen ongeveer twee maanden duren.

Over de werken

De werfzone loopt van net voorbij het kruispunt van de N43 met de Vijvestraat/ Oudeweg. De rijweg wordt volledig opgebroken en heraangelegd in beton. Ook de fietspaden worden heraangelegd.

Fasering en omleiding

De werken gebeuren per weghelft. Het verkeer richting Waregem/Kortrijk kan steeds langs de werfzone rijden. Het verkeer richting Deinze/Gent wordt omgeleid via de N357, de R35 Ring Waregem, Zultseweg, Waregemstraat en Statiestraat (Zulte).

Voor het fietsverkeer is een omleiding voorzien via lokale wegen.

18/08 (BELGAMEDIASUPPORT)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u