Structureel onderhoud op N43 in Zulte

 Structureel onderhoud op N43 in Zulte

Vanaf maandag 31 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer structurele onderhoudswerken uit op de Staatsbaan (N43) in Zulte. Tussen de provinciegrens en de Vijvestraat krijgt de rijweg een nieuwe betonverharding. De werken zullen ongeveer twee maanden duren.

Over de werken

De werfzone loopt van net voorbij het kruispunt van de N43 met de Vijvestraat/ Oudeweg. De rijweg wordt volledig opgebroken en heraangelegd in beton. Ook de fietspaden worden heraangelegd.

Fasering en omleiding

De werken gebeuren per weghelft. Het verkeer richting Waregem/Kortrijk kan steeds langs de werfzone rijden. Het verkeer richting Deinze/Gent wordt omgeleid via de N357, de R35 Ring Waregem, Zultseweg, Waregemstraat en Statiestraat (Zulte).

Voor het fietsverkeer is een omleiding voorzien via lokale wegen.

18/08 (BELGAMEDIASUPPORT)


Bereken je boete

Actueel

 Action récursoire d’une assurance après un accident

Donderdag 24 Juni 2021

Action récursoire d’une assurance après un accident

Après un accident où un assuré est reconnu fautif et sous l’influence de l’alcool notamment, l’assurance dispose d’un droit de recours, également appelé action récursoire. Intolaw explique dans cet article ce qu’il faut savoir sur cette action, les notions principales liées au recours, ainsi que les réflexes à avoir dans pareille situation.

Lees meer
 Correctiemarges op snelheidsovertredingen verdwijnen! Wat zijn de gevolgen?

Maandag 21 Juni 2021

Correctiemarges op snelheidsovertredingen verdwijnen! Wat zijn de gevolgen?

Huidig minister van Justitie Vincent van Quickenborne kondigde recent enkele maatregelen aan om de verkeersveiligheid te verhogen en hardrijders aan te pakken. Meer concreet zullen de correctiemarges die het openbaar ministerie toepast op snelheidsovertredingen worden weggewerkt. Maar wat wil dit nu concreet zeggen? En welke gevolgen heeft dit voor personen die te snel rijden?

Lees meer
 Verkeersboetes in Duitsland: wat moet ik betalen?

Dinsdag 15 Juni 2021

Verkeersboetes in Duitsland: wat moet ik betalen?

Als men Duitsland zegt, zal één van de eerste dingen waaraan je denkt de Duitse Autobahn zijn. Het ontbreken van een snelheidslimiet op bepaalde delen van de Duitse wegen spreekt menig vakantieganger en autoliefhebber aan. Maar laat je zeker niet vangen, ook in Duitsland zijn de gevolgen voor een snelheidsovertreding niet te onderschatten.

Lees meer
close menu