Nederlandse grenscontrole leidt tot files in België

  Nederlandse grenscontrole leidt tot files in België

Door de intensievere grenscontroles in Nederland is het vrijdag flink aanschuiven op de E34 aan de Nederlandse grens. Er staat ongeveer zes kilometer file, zo meldt de Nederlandse Verkeersinformatiedienst (VID). De Nederlandse Koninklijke Marechaussee leidt het verkeer er over slechts één rijstrook.

Vorige week kondigde de Nederlandse staatssecretaris van Asielzaken Klaas Dijkhoff aan dat de politie de controles aan de grenzen zou intensifiëren om mensensmokkel aan te pakken. Bij de grensovergangen waar mobiele politie-eenheden actief zijn, moet er sindsdien trager worden gereden. Vrijdag was het de eerste keer dat die controles ook tot grote files leidden.

Bron: Belga


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u