Motorrijder overleden op R4 in Gent: 43-jarige man reed in op signalisatiewagen

 Motorrijder overleden op R4 in Gent: 43-jarige man reed in op signalisatiewagen

De motorrijder die dinsdagmiddag om het leven kwam op de R4 in Gent, is een 43-jarige man uit Merelbeke die inreed op een signalisatiewagen. Dat meldt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen woensdag.

Het ongeval gebeurde op de R4 in de Gentse deelgemeente Zwijnaarde. "Een motorrijder die de ringweg volgde in de richting van Eeklo, kwam ter hoogte van de wegversmalling aan de wegwerkzaamheden aan de nieuwe trambrug in aanraking met de verkeerssignalisatie", zegt het parket. Volgens de aangestelde verkeersdeskundige verloor de man daarop de controle over het stuur en reed hij uiteindelijk in op een signalisatiewagen. De 43-jarige man uit Merelbeke overleefde het ongeval niet.

GENT 09/09 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u