Motorrijder komt om bij ongeval in Malmedy

 Motorrijder komt om bij ongeval in Malmedy

Een motorrijder is zondagnamiddag om het leven gekomen bij een ongeval in Malmedy. Dat zegt het parket van Verviers.

Het ongeval gebeurde iets voor 16.30 uur op de Route de Luxembourg tussen Baugnez en Ligneuville. Om nog onbekende reden verloor de motorrijder de controle over het stuur en botste hij tegen een boom, zegt de politie van de zone Stavelot-Malmedy.

De motorrijder, een dertiger uit Chênée, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een verkeersexpert kwam ter plaatse.

MALMEDY 30/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Schade door slecht wegdek?

Schade door slecht wegdek?

De slechte staat van de wegen in België is een feit dat niet ontkent kan worden. En niet alleen de wegen maar ook de fietspaden of voetpaden laten te wensen over. Wat kan u doen wanneer u schade geleden heeft ten gevolge van de slechte staat van de weg?

Lees meer
 Medische en psychologische herstelproeven

Medische en psychologische herstelproeven

Bij zware overtredingen zoals dronkenschap en rijden onder invloed van drugs of bij recidive wordt er door de rechtbank medische en/of psychologische testen opgelegd. U dient te slagen voor deze herstelproeven om uw rijbewijs terug te krijgen.

Lees meer
 GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Dinsdag 14 December 2021

GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Kamerleden Jef Van den Bergh (CD&V) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) hebben een wetsvoorstel ingediend waardoor het gebruik van een smartphone achter het stuur strenger wordt bestraft. Vanaf volgend jaar wordt deze overtreding beschouwd als een overtreding van de derde graad. Een direct gevolg daarvan is dat de boete verhoogd wordt van 116 euro naar 174 euro.

Lees meer
close menu 1u