Minister Weyts investeert 21,8 miljoen in betere fietspaden

 Minister Weyts investeert 21,8 miljoen in betere fietspaden

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) maakt bijna 22 miljoen euro vrij voor de aanleg en opwaardering van fietspaden. Het 

Het gaat onder meer om de aanleg van een enkelrichtingsfietspad langs de N119 in Arendonk, de N76 in Bree, de N6, N28 en N266 in Halle en Drogenbos en de verhoogde aanliggende fietspaden op de N458 in Gent. Minister Weyts benadrukt dat hij van fietsen een positief alternatief voor de wagen wil maken, en dus de Vlamingen wil verleiden vaker op de fiets te springen. 

http://www.benweyts.be/

BRUSSEL 11/01 (BELGA


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u