Man van 24 komt om bij verkeersongeval in Doornik

  Man van 24 komt om bij verkeersongeval in Doornik

Bij een ongeval in de nacht van vrijdag op zaterdag in de omgeving van Doornik is een man van 24 om het leven gekomen. De auto, met Franse nummerplaat, reed tegen de gevel van een huis. De twee passagiers van het slachtoffer, twee vrouwen van 18 en 20, moesten zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht worden.

Het ongeval gebeurde rond middernacht op de Chaussée de Douai in Froidmont, deelgemeente van Doornik. De drie jongeren waren op de terugweg van megadancing Cap'Tain in Rumes, nadat de toegang hen was geweigerd. Om nog onbekende reden verloor de bestuurder de controle over het stuur. Eerst reed hij tegen een elektriciteitspaal, nadien tegen de hoek van een gevel.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was de bestuurder nog in leven, maar even later bezweek hij aan zijn verwondingen. De twee passagiers moesten met verscheidene zware letsels overgebracht worden naar een ziekenhuis in Doornik.

DOORNIK 26/09 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

Donderdag 16 Juni 2022

Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

De objectiviteitsclausule is een clausule die wettelijk aanwezig moet zijn in alle rechtsbijstandverzekeringspolissen. Maar wat is het doel ervan, wanneer kan er een beroep op worden gedaan en wat met de mogelijke kosten bij de toepassing ervan? De advocaten van Intolaw vatten in dit artikel samen wat u moet weten over de objectiviteitsclausule in België

Lees meer
 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
close menu 1u