Man (28) kritiek na botsing tegen verlichtingspaal

 Man (28) kritiek na botsing tegen verlichtingspaal

Bij een zwaar verkeersongeval in de Moerstraat in het Oost-Vlaamse Kaprijke is een man levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. Twee weken terug vond er reeds een dodelijk verkeersongeval plaats op diezelfde locatie.

De 28-jarige bestuurder verloor in de bocht de controle over het stuur en kwam tegen een verlichtingspaal terecht. Hij verkeert in levensgevaar. Het parket Oost-Vlaanderen stelde een verkeersdeskundige aan die concludeerde dat de bestuurder aan een te hoge snelheid reed die vermoedelijk aan de grondslag lag van het ongeval.

Twee weken terug vond er reeds een dodelijk verkeersongeval plaats op diezelfde locatie. Toen kwam er een 27-jarige man uit Eeklo om het leven toen hij in een woning reed.

KAPRIJKE 21/11 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u