Man (28) kritiek na botsing tegen verlichtingspaal

 Man (28) kritiek na botsing tegen verlichtingspaal

Bij een zwaar verkeersongeval in de Moerstraat in het Oost-Vlaamse Kaprijke is een man levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. Twee weken terug vond er reeds een dodelijk verkeersongeval plaats op diezelfde locatie.

De 28-jarige bestuurder verloor in de bocht de controle over het stuur en kwam tegen een verlichtingspaal terecht. Hij verkeert in levensgevaar. Het parket Oost-Vlaanderen stelde een verkeersdeskundige aan die concludeerde dat de bestuurder aan een te hoge snelheid reed die vermoedelijk aan de grondslag lag van het ongeval.

Twee weken terug vond er reeds een dodelijk verkeersongeval plaats op diezelfde locatie. Toen kwam er een 27-jarige man uit Eeklo om het leven toen hij in een woning reed.

KAPRIJKE 21/11 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u