Kind komt om bij frontale botsing in Herentals

 Kind komt om bij frontale botsing in Herentals

Op de Geelseweg (N13) in Herentals in de Antwerpse Kempen is woensdag rond 15.30 uur een kind om het leven gekomen bij een frontale aanrijding tussen een wagen en een vrachtwagen. Dat zegt de lokale politie van de zone Neteland. Het slachtoffertje zat op de achterbank van de betrokken wagen.

De bestuurster daarvan week allicht om een nog onbekende oorzaak af van haar baanvak. Zij hield slechts lichte verwondingen over aan de botsing, maar is wel in shock afgevoerd naar het ziekenhuis. De Geelseweg zal allicht nog een tijd afgesloten blijven voor alle verkeer. Een verkeersdeskundige van het parket moet immers ter plaatse komen om de precieze omstandigheden van het ongeval in kaart te brengen.

ANTWERPEN 08/07 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u