Fietsster in levensgevaar na botsing in Antwerpen

 Fietsster in levensgevaar na botsing in Antwerpen

Vrijdagavond is een 26-jarige vrouw uit Antwerpen levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval waarbij ze botste met een personenwagen. Zo meldt de Antwerpse politie zaterdag. Eerder op de dag werd een vrouw gewond aangetroffen aan een fietserstunnel. Daar is mogelijk sprake van vluchtmisdrijf van een bromfietser.

De 26-jarige vrouw fietste rond 18.45 uur op het kruispunt van de Alfons De Cockstraat en de Van Peenestraat. De fietsster botste met de linkervoorzijde van een personenwagen, waardoor ze over de motorkap werd geslingerd en op de voorruit terechtkwam.

De vrouw raakte zwaargewond en werd na interventie van een MUG-team naar het Sint-Vincentiusziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat het slachtoffer in levensgevaar verkeerde, ten gevolge van een klap tegen het hoofd. De toestand van het slachtoffer is sindsdien niet verslechterd.

Eerder op de dag, om 6.30 uur, vond een getuige een 21-jarige gewonde vrouw aan de Spoorweglaan. Aan de hulpverleners, die haar naar het UZA voerden, kon de vrouw nog vertellen dat ze bij het verlaten van de tunnel door een bromfiets werd aangereden, die vervolgens zou zijn doorgereden.

ANTWERPEN 28/11 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

Donderdag 16 Juni 2022

Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

De objectiviteitsclausule is een clausule die wettelijk aanwezig moet zijn in alle rechtsbijstandverzekeringspolissen. Maar wat is het doel ervan, wanneer kan er een beroep op worden gedaan en wat met de mogelijke kosten bij de toepassing ervan? De advocaten van Intolaw vatten in dit artikel samen wat u moet weten over de objectiviteitsclausule in België

Lees meer
 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
close menu 1u