Fietser sterft bij ongeval met bus in Meerhout

 Fietser sterft bij ongeval met bus in Meerhout

In Meerhout is woensdag een fietser om het leven gekomen bij een verkeersongeval met een reisbus. Het slachtoffer is een 61-jarige man uit Meerhout. De precieze omstandigheden van het ongeval worden volgens de lokale politie nog onderzocht.

Het slachtoffer reed rond 14.15 uur met zijn fiets in de Molenstraat richting Mol, toen hij in aanrijding kwam met de bus. "Werd de fietser gegrepen door de bus? Is hij gevallen? De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet helemaal duidelijk en worden nog onderzocht", klinkt het bij de politie.

Er werden nog pogingen ondernomen om het slachtoffer te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse. In de bus raakte niemand gewond. De Molenstraat was tot 17.30 uur afgesloten voor het verkeer.

MEERHOUT 09/09 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u