Fietser sterft bij ongeval met bus in Meerhout

 Fietser sterft bij ongeval met bus in Meerhout

In Meerhout is woensdag een fietser om het leven gekomen bij een verkeersongeval met een reisbus. Het slachtoffer is een 61-jarige man uit Meerhout. De precieze omstandigheden van het ongeval worden volgens de lokale politie nog onderzocht.

Het slachtoffer reed rond 14.15 uur met zijn fiets in de Molenstraat richting Mol, toen hij in aanrijding kwam met de bus. "Werd de fietser gegrepen door de bus? Is hij gevallen? De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet helemaal duidelijk en worden nog onderzocht", klinkt het bij de politie.

Er werden nog pogingen ondernomen om het slachtoffer te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse. In de bus raakte niemand gewond. De Molenstraat was tot 17.30 uur afgesloten voor het verkeer.

MEERHOUT 09/09 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Schade door slecht wegdek?

Schade door slecht wegdek?

De slechte staat van de wegen in België is een feit dat niet ontkent kan worden. En niet alleen de wegen maar ook de fietspaden of voetpaden laten te wensen over. Wat kan u doen wanneer u schade geleden heeft ten gevolge van de slechte staat van de weg?

Lees meer
 Medische en psychologische herstelproeven

Medische en psychologische herstelproeven

Bij zware overtredingen zoals dronkenschap en rijden onder invloed van drugs of bij recidive wordt er door de rechtbank medische en/of psychologische testen opgelegd. U dient te slagen voor deze herstelproeven om uw rijbewijs terug te krijgen.

Lees meer
 GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Dinsdag 14 December 2021

GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Kamerleden Jef Van den Bergh (CD&V) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) hebben een wetsvoorstel ingediend waardoor het gebruik van een smartphone achter het stuur strenger wordt bestraft. Vanaf volgend jaar wordt deze overtreding beschouwd als een overtreding van de derde graad. Een direct gevolg daarvan is dat de boete verhoogd wordt van 116 euro naar 174 euro.

Lees meer
close menu 1u