Fietser bezweken na aanrijding in Heule

 Fietser bezweken na aanrijding in Heule

De 20-jarige fietser die zaterdag zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Heule, is woensdag overleden aan zijn verwondingen. Dat schrijft Krant van West-Vlaanderen. De Kortrijkse afdeling van het parket van West-Vlaanderen communiceert niet verder over de omstandigheden van het ongeval.

S.D. (20) uit Lendelede werd aangereden door een personenwagen op het kruispunt van de Mellestraat en de R8. Volgens de automobilist had de jongeman een rood stoplicht genegeerd. Het slachtoffer werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, waar de jongeman bezweek aan zijn verwondingen.

Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Over de bevindingen van de deskundige kon de parketwoordvoerder geen informatie geven.

INGELMUNSTER 03/12 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u