Drie lichtgewonden bij verkeersongeval na vermoedelijke straatrace in Tienen

 Drie lichtgewonden bij verkeersongeval na vermoedelijke straatrace in Tienen

Bij een verkeersongeval op de Sint-Truidersteenweg in Tienen zijn zaterdagavond drie personen lichtgewond geraakt. Vermoed wordt dat een straatrace aan de oorzaak van het ongeval ligt, maar verder onderzoek moet daarover meer duidelijkheid brengen. Dat meldt het Leuvense parket zondag.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond omstreeks 21.30 uur. Twee wagens reden er naast elkaar toen een van die wagens een derde voertuig aantikte. Dat derde voertuig kwam door de botsing in de gracht terecht en beide inzittenden, waaronder een vrouw met een handicap, moesten door de brandweer uit hun hachelijke positie bevrijd worden. Beiden werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook de bestuurder van het aanrijdende voertuig, die na de aanrijding gestopt was, raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De man legde wel een positieve ademtest af en zag zijn rijbewijs minstens tijdelijk ingetrokken worden.

LEUVEN 30/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u